KADROMUZ

ZEYNEP ÇAYLAR - MÜDÜR

Okul Müdürümüz Zeynep ÇAYLAR 1983 doğumludur. İlköğretim ve lise eğitimini Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde tamamlamıştır. 2006 yılında Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Ahmet YeseviÜniversitesinde Eğitim Yönetim ve Denetimi alanında yüksek lisans programını tamamlamıştır. 2006 yılında İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde sınıf öğretmeni olarak mesleğe başlamıştır. Ankara Kahramankazan Hamdi Eriş İlkokulunda öğretmenlik yapmıştır. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde ilçe ARGE koordinatörü olarak görev yapmıştır. Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Susuz Şehit Tamer Kılıç İlkokulunda müdür yardımcısı ve müdür vekili, Şehit Mehmet Bora Tayfurİlkokulunda müdür vekili olarak görev yapmış olup 02.10.2023 tarihinden itibaren okulumuzda Müdür olarak görevini yürütmektedir.